Категории
Намерете ни във фейсбук

Нетрайна боя Directions

Нетрайната боя за коса Direction е за смели, диви сърца, за тези, които искат да експериментират с по-индивидуален стил и цвят на косата. Палитрата от оживени цветове не са вредни и лесни за употреба.

Боята Directions е 100% веган и не е тествана върху животни. Получените цветове могат да бъдат доста силни и да издържат до 8 измивания. Можете да смесвате разлчни цветове. Ако имате дълга коса, може да са ви необходими две бои.

Начин на употреба
Измийте косата с шампоан. Нанесете боята равномерно, като разресвате косата с гребен, докато се разпени и пигментите проникнат в косата (по-светлите тонове може да имат нужда от повече време). Времето за проявяване на цвета е между 15 и 30 мин. Ако използвате найлонова шапка, ще задържите топлина и ще постигнете по-добър резултат. Изплакнете косата обилно с вода, като пазите лицето. Ако е нанесен повече от един цвят, изплакнете отделно. Не смесвайте с оксидант. Не използвайте шампоани смесени с балсам. За по-дълготраен ефект използвайте шампоани и балсами за боядисани коси. За да се избегне оцветяване на кожата в близост до косата, може да се нанесе вазелин или гел около линията на косата.

Показване:
Показване:
Подреди по:
..
16.90лв.
..
16.90лв.
..
16.90лв.
..
16.90лв.
..
16.90лв.
..
16.90лв.
..
16.90лв.
..
16.90лв.
..
16.90лв.
..
16.90лв.
..
16.90лв.
Онлайн магазин за професионална козметика za-kosa.com © 2024
Обади се
Viber чат