Спечелете 15% отстъпка

Оставете мнение и спечелете 15% отстъпка

 

Кажете ни какво мислите

Освен че сме снабдител на всички ваши любими марки за красота, ние също искаме да бъде източник на информация, място където можете да намерите всичко, което трябва да знаете за даден продукт преди да го купите! Ние винаги сме имали отзиви от клиенти, но сега повече от всякога, считаме, че трябва да се направи характеристика на продуктите които купувате. В крайна сметка, няма нищо по-добро от честните думи от колеги любители на красотата, за да ви помогнат да направите информиран избор!

За да насърчи истинските (честни) отзиви, ние ще ви наградим за пускането на вашето мнение ...

Всеки месец ще провеждаме жребий и един от вас, който е оставил мнение ще спечели отстъпка от 15% за следващата си поръчка.

Коментари не трябва да бъде дълги или подробни, само няколко реда за това, което ви е харесало (или не ви е харесало) за продукт, който сте закупили преди време от нас!

Можете да си спомните за това, което сте купили в ZA-KOSA.com, като влезете в профила си.

Намерете продукта, които вече сте закупили от ZA-KOSA.com, и кликнете върху раздела "Коментари" ...

Въведете вашето име, коментар и оценете на продукта с рейтинг от 1 до 5.

Условия за участие

1. Името което попълвате над вашето мнение трябва да е името от вашият акаунт (от съображения за конфиденциалност ние няма да показваме вашето име)
2. Мнението трябва да бъде честно, като един човек има право да попълни само едно мнение за даден продукт.
3. Всички мнения ще бъдат проверявани, за да се осигури относимост и за да се предотврати спама в съдържанието. Всяко мнение, което съдържа неподходящо съдържание ще бъде блокирано (това не означава отрицателно мнение, но се отнася за мнение съдържащо спам, външни връзки, неподходящо мнение или обиден език).
4. В края на всеки месец, ще избираме един победител отговаряща на горепосочените критерии. Победителя ще бъде избран на случаен принцип и ще бъде уведомен по електронна поща. Липсата на отговор на имейл в рамките на 10 работни дни ще доведе до задържането на награда и избор на нов победител.
5. Наградата ще бъде под формата на отстъпка от 15% за следващата поръчка, валидна само в ZA-KOSA.com. Няма да има парични алтернатива.
6. ZA-KOSA.com си запазва правото да отменим тази промоция по всяко време.

Онлайн магазин за професионална козметика za-kosa.com © 2024
Обади се
Viber чат