Начини на плащане

Предлаганите начини за плащане в za-kosa.com са :

  • Наложен платеж ( плащане в брой на куриера при доставка );
  • С кредитна/дебитна карта онлайн;

 

Наложен платеж (плащане в брой при доставка)

 

Плащането е на цялата стойност ( посочена в имейла за завършена поръчка ) и се заплаща в български лева, директно на куриера или в офиса на Еконт при получаване на пратката.

 

Плащане с кредитна/дебитна карта онлайн

 

Плащането онлайн се извършва с лична кредитна/дебитна карта или карта на вашата фирма – при безопасни условия. za-kosa.com използва myPOS, международен картов оператор (за гарантиране на сигурността на транзакциите).

myPOS обработват плащания с всички видове карти - чип, ПИН, карти с магнитна лента и безконтактни карти на основните картови схеми- както и плащания с Apple Pay, Android Pay и LeuPay Wallet

За коректното извършване на транзакцията, чрез myPOS трябва да предоставиш кода на кредитната/дебитната карта (всички цифри от 4-те групи на лицевата страна на картата, без интервали), дата на изтичане и отпечатаните последни три цифри от гърба на картата с твоя подпис (в зависимост от картата, те могат да липсват). Независимо от валутата, с която разполагаш в сметката, транзакциите се извършват в лева според актуалния обменен курс, определен от твоята банка.

При плащане чрез myPOS, обработката на данните за твоята карта се извършва само и единствено от сървърите на myPOS. za-kosa.com не обработва и съхранява детайли относно твоята кредитна или дебитна карта.

Онлайн магазин за професионална козметика za-kosa.com © 2024
Обади се
Viber чат