Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. Нужна ви е помощ? 0887 62 64 89

Какво представлява Koleston Perfect?


Wella Koleston Perfect
Koleston Perfect е един от най-добрите продукти за перманентно боядисване на косата, които съществуват в момента на пазара. Wella стартира продукта Koleston Perfect през 1950 и от тогава всяка година го подобрява. Затова и той все още е един от лидерите на пазара и е използван от хиляди хора всеки ден. Над 100 000 фризьорски салона в света използват Koleston Perfect за боядисване на косите на своите клиенти

Как се използва Koleston Perfect?

За да получите най-добри резултати от употребата на Koleston Perfect, си заслужава да платите на добър фризьор да ви боядиса няколко пъти, а вие да гледате как го прави той/тя. Той/тя ще ви помогне и да определите кой цвят е най-подходящ за вас. Уверете се, че фризьорът използва само Koleston Perfect и никакви други продукти.

Когато сте убедени, че знаете колко трябва да е гъста сместа, как да я нанасяте, кой е вашият цвят и колко дълго трябва да стоите с боята, можете да поръчате Koleston Perfect онлайн и да се боядисате вкъщи.

Уверете се, че освен че купувате правилния цвят и нюанс Koleston Perfect, купувате и пероксид крем на марката Wella – Welloxon, с който да смесите боята. Смесете продуктите старателно като следвате точните указания. Най-важни са пропорциите, така че трябва да намерите начин да измервате точно количеството на боята и на пероксид крема. За да постигнете добри резултати с Koleston Perfect, трябва да приготвите точната консистенция, което е още една причина да се постараете да сложите точните пропорции.

Носете ръкавици когато нанасяте сместа върху косата и спазвайте указанията за време. Старайте се да нанасяте продукта от корените към върховете, за да постигнете равномерни резултати. Изчакайте указаното време, за да позволите на боята да проникне в косата ви и след това изплакнете косата. Измийте косата със шампоан на следващия ден.

От къде да купите продуктите Koleston Perfect?

До неотдавна продуктите можеха да бъдат намерени само в професионалните фризьорски салони. За щастие, вече можете лесно да ги купите онлайн. Само трябва да внимавате да не попаднете на евтини копия на продуктите.

Какво представлява Koleston Perfect? was last modified: септември 3rd, 2012 by admin
Публикувано в: Wella, Боядисване

Професионални бои за коса


Професионални бои за коса Професионални шампоани за коса Професионална фризьорска техника Фризьорски аксесоари и консумативи

Категории

Последни публикации

Shares
Share This

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в: