Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. Нужна ви е помощ? 0887 62 64 89

Новата Moser Genio Pro Fading Edition за перфектни преходи


Новата машинка за подстригване Moser Genio Pro Fading Edition
Сега всички фризьори могат да овладеят впечатляващи изтънявания.

Moser поставя акцент върху прецизността и иновациите. Има вълнуваща новина за всички фенове на иновативните джаджи: Wahl е дал на наградената Genio Pro (Red Dot Design Award) превъзходно надграждане: новата Moser Genio Pro Fading Edition. Вече се предлага с иновативния нож Fading Blade, който се отличава с интегрирана фина настройка от 0,5 – 2 милиметра и изключително плосък долен ръб на острието. Благодарение на тази ултра-детайлна опция за настройка, всеки фризьор вече може лесно да създаде майсторски изтънявания и супер прецизни къси стилове. В допълнение, иновативният нож Fading Blade реже толкова близо до кожата, че дори прецизната бръсначка бледнее (преходи с къси бръснения), както и контури и детайли.

Предимството: Иновативният комплект остриета работи още по-бързо и ефективно и за по-добро боравене има надписано милиметрово етикетиране.

Прецизна точност и неограничена работа на безжичен режим

В допълнение към изключителните характеристики на рязане, високопроизводителната машинка също така отбелязва точки с гениална система за подмяна на батерията, която позволява безкрайна безжична работа. Тя има повече високотехнологични функции от всички други машинки за подстригване, предлагани в момента на пазара. Системата за бърза смяна на Genio Pro вече предизвика бум във фризьорската индустрия през 2018 година. Тя е създадена специално за непрекъсната работа в салоните и се основава на концепцията да позволи на фризьорите да работят с безжичен и надежден уред, дори когато имат над средното натоварване. Това става възможно благодарение на резервната батерия, която е включена като стандарт. Тя разполага с Li-ion технология и може да бъде заменена само за три секунди. Онези, за които това не е достатъчно, могат да надстроят системата си Genio Pro с XXL батерия, която осигурява време за работа до три часа, докато резервните батерии са готови да стартират отново след само 50 минути зареждане.

В допълнение, новата Moser Genio Pro Fading Edition поставя основен акцент върху производителността: Уникалната и технология за контрол на скоростта на мотора осигурява мощно задвижване с постоянно ниво на мощност и постоянна скорост, независимо от типа на косата или живота на батерията. В резултат на това професионалният уред със своя ергономичен дизайн, най-високо качество, пълна надеждност и прецизен нож осигурява на фризьорите всичко, което сърцето им пожелае. Включени са различни гребен приставки, както и стойка за зареждане, масло за уреда, почистваща четка и захранващ кабел.

Новата Moser Genio Pro Fading Edition за перфектни преходи was last modified: април 3rd, 2020 by admin
Публикувано в: Фризьорска техника и аксесоари

Професионална фризьорска техника: сешоари, маши, преси и машинки


Професионални бои за коса Професионални шампоани за коса Професионална фризьорска техника Фризьорски аксесоари и консумативи

Категории

Последни публикации
Shares
Share This

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в: