Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. Нужна ви е помощ? 0887 62 64 89

Wahl Balding – бръснеща машинка за подстригване от 5-звездната серия на Wahl


Електрическите машинки за подстригване стават все по-често срещани в домакинствата. Мъжете са открили, че могат да си осигурят много добри подстрижки вкъщи и да избегнат пътуването до фризьорския салон.

Както и да е, някои мъже обичат да скъсяват косата си толкова много, почти като действително бръснене. За щастие, има специални машинки за подстригване, проектирани за толкова късо подстригване, известни като бръснещи машинки за подстригване. Един от най-известните модели е бръснеща машинка за подстригване Wahl Balding. Този модел е част от 5-звездната серия на Wahl.

В този преглед на Wahl Balding от серията 5-звездни машинки за подстригване ще Ви представи характеристиките на тези машинки за подстригване, заедно с някои от техните предимства и недостатъци.

Тази машинка за подстригване разполага с мощни хирургически стоманени остриета без припокриване, предназначени за бръснене на цялата глава. Моторът работи два пъти по-бързо от машинките за подстригване, използващи стандартния мотор за завъртане. Мъжете, които не искат да подстригват косата си точно до скалпа, могат да използват двете включени приставки, една на 1/16 от инча и една на 3/16. В допълнение, комплектът включва още: гребен, предпазител на острието, масло за смазване на машинката, четка за почистване и пълни инструкции за работа с тази машинка за подстригване.

Потребителите дават няколко смесени отзиви за продукта. Всички са единодушни, че машинката подстригва много близко до скалпа и много бързо. Някои обаче намират остротата на острието за недостатък, защото има потенциалната възможност да се пореже скалпа или ушите, ако нямате опит в подстригването.

Петзвездната серия от машинки за подстригване Wahl е била създадена, за да посрещне специалните изисквания на афроамериканската коса. Тази коса е много по-дебела и по-твърда от тази на другите раси. Поради тази причина е от съществено значение остриетата да са невероятно остри. По-бързия мотор осигурява скорост на подстригването, така че човек може да се подстриже за разумно време.

Един потребител казва, че за него този продукт е наистина изключителен. Той оставил косата си да порасне за около 4 седмици, преди приятелката му да обръсне главата му с тази машинка за подстригване. Той набляга на факта, че не е изпитал дискомфорт или страх да бъде потрязан. Бръсненето, което се получило, е било все едно косата е била на 1 ден дължина. Както и да е, той всъщност казва че тази машинка за подстригване е била много по-добра от много професионални машинки за подстригване.

Дори критичния коментар, написан от професионален бръснар, не може да открие никакъв недостатък за начина, по който остриетата подстригват косата. Единственото му истинско притеснение е за остротата на ножчетата и шанса за порязване на скалпа, ако нямате опит в подстригването. Не се препоръчва човек да се опитва сам да си направи подстрижка, използвайки тази машинка за подстригване, но ако има приятел или роднина, който да го подстриже, ще бъде много доволен от резултата.

Освен това, общото оплакване е, че кабелът може да е по-дълъг. Разбира се, това изглежда да не е кой знае какъв недостатък, сякаш някой просто се опитва да намери нещо негативно да каже.

Бръснещата машинка за подстригване Wahl Balding от от 5-звездната серия на Wahl е превъзходен продукт, способен да се справи с най-дебелата коса и да я подстриже толкова близо до скалпа, че само бръсначът може да достигне по-близо, но вероятно не толкова удобно.

Wahl Balding – бръснеща машинка за подстригване от 5-звездната серия на Wahl was last modified: юли 4th, 2018 by admin
Публикувано в: Фризьорска техника и аксесоари

Професионална фризьорска техника: сешоари, маши, преси и машинки


Професионални бои за коса Професионални шампоани за коса Професионална фризьорска техника Фризьорски аксесоари и консумативи

Категории

Последни публикации
Shares
Share This

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в: