Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. Нужна ви е помощ? 0887 62 64 89

Каква е разликата между професионалните и масовите продукти за коса?


Разликата между професионалните и масовите продукти за коса?
Използването на добър шампоан, балсам и други продукти за коса е важно за всеки. Но нека си признаем, с настъпването на кризата ни се наложи да намалим бюджета за такива продукти. Трябва ли обаче да минем от използването на професионални продукти към масови такива?

Предполагам ви се струва, че евтините продукти за коса имат по-добра стойност заради по-ниската им цена за разлика от скъпите професионални продукти. Например, средно професионален продукт за коса струва около 25 лв. а същия размер масов продукт струва 7-8 лв.

Гледайки тази разлика в цените повечето хора ще предпочетат автоматично масовия продукт, смятайки че това е по-добрата сделка за тях. Но така ли е всъщност? Когато погледнете по-внимателно ефективността и качеството на масовите продукти, смятам, че много от вас ще са изненадани от разликата.

Разликата е в това, че когато използвате масова козметка трябва да използвате 50мл. от него за всяко нанасяне, което значи, че опаковка от 300 мл. ще ви стигне за 6 нанасяния. А когато използвате професионална козметика са ви достатъчни само 10 мл., което означава, че опаковка от 300 мл. ще ви стигне за 30 нанасяния. Т.е. въпреки че масовите продукти изглеждат като добра сделка, истината е малко различна.

Ако сте си купили пуловер от чист кашмир ще го изперете ли с хубав прах за пране? Същото е и с косата ви. Косата ви е вашият най-добър аксесоар и трябва да се грижите за нея подобаващо.
Може би си мислите, че тъй като много шампоани имат 6 основни, еднакви съставки това ги прави еднакви, но качеството на съставките и произходът им може да са много различни. Освен това професионалните продукти са създали технологии и уникални съставки, които защитават, подсилват и подхранват косата ви.

Колко от вас, и аз включително, са си купували масови продукти, използвали са ги веднъж или два пъти и след това са ги изхвърлили в кошчето или са ги оставили да стоят на рафта просто защото не са подходящи и не отговарят на това, което искате? Докато когато отидете на фризьор, излизате от салона с усещането за прекрасна коса, защото той знае кои са най-подходящите продукти за вашата коса и стил и може да ви помогне и вие да разберете кои са тези продукти и как да ги използвате, за да имате винаги страхотна коса.

И така, в крайна сметка професионалните продукти, на Sim Sensitive или REF например, не излизат чак толкова скъпо колкото ни се струва и те вършат много по-добра работа, карайки ви да се чувствате страхотно, което всички искаме! Така че оставете настрана идеите, че сключвате по-добра сделка като не купувате професионални продукти и ще се чувствате прекрасно, а дори може и да спестите някой лев.

Каква е разликата между професионалните и масовите продукти за коса? was last modified: ноември 17th, 2012 by admin
Публикувано в: Козметика за коса

Професионална козметика на атрактивни цени!


Професионални бои за коса Професионални шампоани за коса Професионална фризьорска техника Фризьорски аксесоари и консумативи

Категории

Последни публикации

Shares
Share This

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в: